Намерете оптималните условия за Вашия кредит

Ние ще Ви предоставим офертите на водещите банки и предложим оптималното решение на вашите нужди

Вижте нашите услуги

Кредитно посредничество
специално за Вас

Специалист ще разгледа персонално Вашето запитване

Вижте нашите услуги

Водещите банки събрани на едно място

Това вече е реалност! Спестете време и пари с Coin Finance

Направи запитване за кредит
За Coin Finance

Професионалисти в кредитирането

С нас кандидатстването за кредит е по-лесно от всякога. Без излишно обикаляне на банкови офиси и сравняване на неразбираеми оферти.

Наши партньори са всички водещи банки в България и при нас ще намерите офертите им събрани на едно място.

Можем да бъдем полезни при отпускане на потребитески, жилищни (ипотечни) и фирмени кредити. Екипът на компанията е изграден от ФИНАНСИСТИ И АДВОКАТИ, които имат дългогодишен финансов и юридически опит.

Нашите услуги

Може да бъдем полезни със следните услуги

Ипотечните кредити са продукт предназначен за: Покупка на готово ново жилище; Строителство на ново жилище; Ремонт и довършителни работи; Рефинансиране на съществуващ ипотечен кредит

Виж повече

Те са лесно достъпни, предназначени за покриване на всякакви нужди, както и за рефинансиране на съществуващ кредит.

Виж повече

Фирмените кредити са предназначени да подпомагат и развиват бизнеса, осигурявайки му свеж паричен ресурс който да бъде вложен в съответната дейност на дружеството кредитополучател.

Виж повече

Освен съдействие при потребителско, ипотечно и фирмено кредитиране, Коин Финанс предоставя на клиентите си и юридически услуги, както за физически лица, така и за търговски дружества, чрез своята адвокатска кантора Коин Консулт , която е част от групата на COIN

Виж повече
Наши партньори са
Свържете се с нас

Контакти

За да обработим Вашето запитване е необходимо да получим съгласие за обработване на личните Ви данни. Повече информация за обработването на лични данни може да получете от нашата „Политика за защита на личните данни“.
Съгласен съм личните ми данни да бъдат обработени за целите на настоящото запитване съобразно Политика за защита на личните данни, водена от дружеството..