Станете партньор на Coin Finance

Ако имате желание да се развивате в областта на финансите и кредитирането, ако искате това да бъде Вашата професия или ако искате допълнителна работа, която да ви носи добри доходи, то не се колебайте и станете част от нашата партньорска програма!

При нас ще получите възможност за дългосрочно развитие, атрактивна схема на заплащане съобразно привлечените от Вас клиенти и реализираните сделки, маркенингово и административно съдействие от централен офис, въвеждащо обучение, както и възможност да работите с всички водещи банки на пазара в България.

Ако имате интерес да се присъедините към нашия екип изпратете своето CV на имейл office@coinfinance.bg или се обадете на телефон +359 885 19 19 14

Наши партньори са
Свържете се с нас за повече информация

Изпратете запитване

За да обработим Вашето запитване е необходимо да получим съгласие за обработване на личните Ви данни. Повече информация за обработването на лични данни може да получете от нашата „Политика за защита на личните данни“.
Съгласен съм личните ми данни да бъдат обработени за целите на настоящото запитване съобразно Политика за защита на личните данни, водена от дружеството..