Фирмени кредити

Фирмените кредити са предназначени да подпомагат и развиват бизнеса като му осигуряват свеж паричен ресурс, който да бъде вложен в съответната дейност на дружеството кредитополучател. Те са разделени в няколко основни групи :

  • Оборотен
  • Инвестиционен
  • Рефинансиране на съществуващ кредит
  • Акредитив
  • Банкова гаранция

Всяка една група кредити обхваща различни продукти, гамата е изключително широка. Кредитите се предоставят, както срещу обезпечение, така и без обезпечение. Важна част при отпускането на фирмен кредит заема финансовото състояние на фирмата кредитоискател, както и още много други детайли.

За допълнителна информация, оставете възможността да отговорим на всички ваши въпроси като се свържете с нас или изпратите запитване през електронната форма на нашия сайт.

Направи запитване за кредит

Наши партньори са
Свържете се с нас за повече информация

Изпратете запитване

За да обработим Вашето запитване е необходимо да получим съгласие за обработване на личните Ви данни. Повече информация за обработването на лични данни може да получете от нашата „Политика за защита на личните данни“.
Съгласен съм личните ми данни да бъдат обработени за целите на настоящото запитване съобразно Политика за защита на личните данни, водена от дружеството..